WAT WE DOEN

Thijs de Jong en Hesther Pots vormen samen het bedrijf GRAINZ. Samen werken we aan diverse projecten in de (Super) jachtbouw, restauratie, interieur touch up werk. Wij combineren jarenlange ervaring met een passie voor zowel natuurlijke als duurzame materialen en liefde voor het ouderwetse vakmanschap. Wij presenteren ons vanaf 2016 als The Dutch Touch Up Team. Met een wisselend netwerk van specialisten zorgen we voor een optimaal resultaat.

Hesther Pots

Hesther werkt vanaf 1994 als zelfstandig decorateur. Ze houdt zich voornamelijk bezig met decoratieve schildertechnieken en touch up werk van voornamelijk luxe interieurs in de Super Jachten. Zij is specialist in marmer– en houtimitaties en verguldwerk, zowel in restauraties als nieuw werk.

Thijs de Jong

Thijs is vanaf 1987 werkzaam in de jachtbouw. Sinds 2003 zelfstandig jachtbouwer / restaurateur. Naast vele restauraties en refits door de jaren heen is hij in 2011 gestart met de nieuwbouw van een composiet motorjacht; de Abalone 40, welke in 2016 gedoopt is. Vanaf 2014 werken Thijs en Hesther samen als touch up specialisten op diverse werven en Super Jachten.

DECORATIVE PAINTING

TOUCH UP

WOOD WORK

BOAT BUILDING

RECENTE
PROJECTEN

GRAINZ. Eén plek voor alle decoratieve schildertechnieken en touch up.